Rezultatet e drejtpërdrejta | Futbolli

Premier LeagueLa LigaBundesligaSerie ALigue 1
sotLivedjenesër
epl results

Rezultatet e drejtpërdrejta sportive


Shërbimi i rezultateve sportive live në Rezultati.mk ka një ofertë prej mbi 1000 ligash futbolli, kupa dhe turne, si dhe ofron tabela të ligave, golashënues, rezultate të pjesës së parë, kartonë të kuq dhe të verdhë, sinjalizime të golave ​​dhe informacione të tjera të futbollit.

Falë këtij shërbimi, do të njoftoheni me zë për të gjitha ndeshjet e përzgjedhura, për ndryshimet e tyre, si dhe për rezultatet përfundimtare.

Ky shërbim përditësohet automatikisht, kështu që nuk keni nevojë të rifreskoni faqen.

Në faqen e Rezultati.mk momentalisht mund të gjeni informacione me numrat përfundimtarë për futboll, basketboll dhe hendboll. Së shpejti ky shërbim do të ofrojë informacion edhe për sporte të tjera më pak të njohura.

Pyetjet e bëra shpesh

A është shërbimi juaj i besueshëm?

Sigurisht, faqja jonë përdor certifikata sigurie. Përveç kësaj, ne kurrë nuk do të kërkojmë detajet e kartës suaj të kreditit ose debitit, ndaj ju sigurojmë se nuk keni pse të shqetësoheni.

Si i mbledhni të dhënat sportive?

Të dhënat mblidhen përmes qendrave të dedikuara që punojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Kjo është arsyeja pse ne ju garantojmë informacion të saktë dhe të shpejtë të drejtpërdrejtë.

Pse gabimet ndodhin kaq shpesh?

Qëllimi ynë është të ofrojmë ndryshime në rezultate sa më shpejt të jetë e mundur. Megjithatë, si në çdo fushë, gabimet ndodhin edhe në këtë. Ndonjëherë golashënuesi është në pozicion jashtë loje dhe arbitri nuk e ka vënë re menjëherë, kështu që kur të korrigjojë gabimin, do ta korrigjojmë edhe ne.

Rezultatet dhe bastet sportive

Rezultatet dhe bastet sportive janë të lidhura pazgjidhshmërisht. Praktikisht, bastet sportive janë të mundshme vetëm me rezultate, sepse pagesa bëhet mbi atë bazë.

Llojet e rezultateve – futboll

  • Rezultati përfundimtar – Rezultati përfundimtar është në fakt rezultati përfundimtar i një ndeshjeje.
  • Pjesa e parë/Koha e plotë – Ky lloj rezultati është numrat e pjesës së parë dhe numrat e pjesës së plotë.
  • Totali i golave ​​– Numri total i golave ​​të shënuar jep rezultatin e golave ​​totale.
  • Ekipet – Në varësi të asaj që keni luajtur, ndonjëherë edhe rezultatet individuale të ekipeve janë gjithashtu të rëndësishme. Për shembull T22+, skuadra mysafire duhet të shënojë të paktën dy ose GG, atëherë ne presim të paktën një gol nga të dyja anët.

Rezultatet e basteve live

Për bastet live, rezultatet dihen menjëherë pas përfundimit të ndeshjes ose ato të përditësuara përdoren për të përcaktuar rezultatet fituese. Kështu që fitimet mund t’ju paguhen dhe loja nuk ka mbaruar.

Në bastet live, “rregullat e përgjithshme të basteve” zbatohen për të vlerësuar lojën. Por ka edhe përjashtime, këto janë një lloj i veçantë pagesash. Zakonisht janë opsionet që janë në dispozicion gjatë ndeshjes, si kush do të shënojë golin e radhës, një karton, etj.

Rezultatet e drejtpërdrejta

Rezultatet e drejtpërdrejta siç dihen përdoren për ndeshjet e filluara tashmë dhe rezultati aktual shfaqet këtu. Gjithashtu, në këtë kategori gjurmohen të gjitha ndryshimet si kartoni i verdhë, i kuq, zëvendësimi etj. Në ligat më të forta, ky informacion është më i avancuar, kështu që jepet një shenjë për një shans të madh, VAR, etj.

Opsioni vetëm për rezultatin përfundimtar

Nëse jeni adhurues i basteve në ligat më të dobëta dhe më pak të njohura, atëherë shumë shpesh do të përballeni me opsionin vetëm për rezultatin përfundimtar. Praktikisht kjo do të thotë që ju nuk mund të mbani shënim rezultatin aktual, por vetëm rezultati përfundimtar futet pas përfundimit të ndeshjes.

Scroll to Top